En eks-deltager snakker ut

Jeg leser med skrekkblandet fryd i bloggene til Kristian, Eirik og de andre at de er svært stresset på å få alt til å sitte før sending i morgen. Jeg forstår dem så inderlig godt. Jeg hadde også kysset nattesøvnen farvel. Lurer fælt på hvem det er som lider samme sjebne som meg og Lena denne gangen. Kanskje rekker jeg en tur opp for å hilse på i morgen før sending. Men jeg har ikke sittet mye stille siden sist - etter at vi ble henvist ut av the gode selskap har jeg fått en ny utfordring: Vannlekkasje på badet, som har rammet to leiligheter under meg. Smak på ordet: "vannlekkasje". Ikke godt i det hele tatt. Det vil med andre ord si at jeg er husløs en god stund fremover, fordi gulv og diverse må rives og legges på nytt. Faen!!!
Ellers: Lager barne-TV nå og da, ellers er jeg tilbake på standupscenen for fullt - det blir bla. en tur til Mandal, Haugesund, Geilo og ferieparadiset Halden ser det ut til. Helt greit, for hjemme kan jeg jo ikke være. Hvem sa at livet var kjedelig...?
En eks-deltager sett utenfra
Heia! Heia! Heia!


Kommentarer:
Postet av: sergio altamirano

TANGO??????? WHAT THE HELL DO YOU THINK IS TANGO?

I have seen your "konkurranse" in which many couples speculate dancing something they call TANGO.

Not even one fucking time was the music a real TANGO.

Not even one fucking time was what they were dancing any sort of thing even similar to TANGO.

Your orchestra have even played the stupid fucking idiot Shakira like it was a Tango, but on paso doble tempo.

If is it you don't really know what a TANGO is, i can understand it and in sucha a case i can send you a long list (longer than you could imagine) of real and very good TANGOS.

May be i sound little less than furious, but i'm born on TANGO's Land, at Buenos Aires in the Argentine Republic when the proper tango is born, so i can't be silent when you say TANGO and play some kind of shit instead REAL TANGO.

Hilsen,

Sergio Altamirano

06.okt.2006 @ 21:25:17
Postet av: Christer

Dear Sergio:
I have not, nor have my friends still competiting in "skal vi danse" chosen the music to be played. And "Hit me baby" is not a rhumba, I do certainly agree. And hey - I did'nt mention tango at any point, so chill out. Take it easy. Have a beer. Relax. Stop swearing. It's rude.

07.okt.2006 @ 13:56:30
URL: http://www.christertorjussen.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2249317
oktober 2006
ma ti on to fr
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
hitsimg